Födelsedagskidnappning

Hej, nu var det ett tag sen! Jag har haft fullt upp med NP, läxor och annat, men idag har vi brytdag och jag börjar inte förrän klockan nio, så jag tänkte passa på och kika in lite. I måndags fyllde Elsa år, så vi firade henne med en kidnappning hem till Leia (folk kollade nyfiket på bussen kan jag lova), där vi överraskade henne med tårta, musik och tomtebloss! Leia hade bakat en rainbowcake som blev så otroligt god och dessutom jättelyckad, bara kolla hur snygg den är?! Det var väldigt mysigt, och efteråt tog jag bussen ut till stallet där jag red ut en sväng. 
 
Igår red jag lite dressyr i paddocken vilket gick bra, han hade tappat en sko när jag kom ut så det får bli ridhuset och paddocken några dagar nu tills han fått på en ny... Haha jag kommer dö av tristess, tur att de ändå inte är så bra rida ut-väder nu. 
 
Idag har vi som sagt brytdag då, vi ska öva inför majprojektet, en slags musikal/kabaré som 4:an-9:an sätter upp, tradition på vår skola som försvann i några år men som turligt nog kom tillbaks innan vi slutar. Temat för i år är Michael Jackson, och alla klasser har fått varsin låt som man gör dans och drama till, riktigt kul tycker jag åtminstone haha! Så idag ska vi träna lite inför detta alltså och annars så har vi någon föreläsning, inga riktiga lektioner iallafall så det är skönt. Hoppas verkligen på bättre väder snart, inte kul med regnig Valborg...